top of page
Search
  • Writer's pictureMonta

Ziemassvētku galds - kā to padarīt īpašu?


Dekorēts svētku galds ar katru brīdi iegūst arvien lielāku nozīmi. Kad gan vēl visa ģimene pulcējas kopā, ja ne Ziemassvētkos? Tāpēc Ziemassvētku galdam ir jābūt tikpat īpašam kā pašiem svētkiem. Bet kā dekorēt svētku galdu un ar ko sākt? Lasi tālāk!


 

Daudz laika = baudpilns process


Saklāj svētku galdu iepriekšējā vakarā. Kāpēc? Tā tu iegūsi laiku atrast visas iztrūkstošās detaļas, pārkārtot svečturus kaut 10x un ja reiz Tu lasi šo ierakstu, es ticu, ka arī spēsi izbaudīt šo procesu. Ļoti bieži galda klāšanu steigā atstājm uz pēdējo brīdi, bet tieši atmosfēra ir tā, kurai jābūt radītai viesiem ierodoties, jo tad jebkurš cepetis pagaidīs.


Sāc ar 1 lietu


Ja neredzi jau galdam kopskatu - sāc ar 1 lietu ap kuru “būvēt” pārējo klājumu. Tas var būt jebkas - egļu zari vāzē, brieža statuja vai mantotā egles mantiņa. Izmanto to kā "atslēgu" izvēloties un pieskaņojot pārējās detaļas un krāsas.


Izvēlies stilu


Izvēloties stilu savam galdam, Tu vari darīt tik daudz vai tik maz, cik vēlies. Vari izvēlēties klasisku svētku krāsu (zaļās, sarkanās, zelta, baltās u.c.), tikpat labi vari sekot šī gada tendencēm un izvēlēties akcetus rozā toņos. Svētku galdi vari klāt monohromu vai izvēlēties vairāku krāsu salikumu, tomēr ieteiktu, pieturēties maksimums pie 3 krāsām.

Šogad joprojām modē arī dabiskie elementi galda klājumā, kas būs gan skaisti, gan maciņam draudzīgi, jo klājumā vari integrēt egļu zarus, čiekurus, kokus, kaltētus augļus un citus dabiskus elementus.

Svarīgi izvēlēties stilu un krāsas, kas saskan ar tavu gaumi un ēdamzonas interjeru.


Personalizē


Sagaidi savus mīļos cilvēkus pie galda ar roku rakstītām galda kartēm, kartiņām ar svētku dzejoli vai mazām davaniņām. Šāds žest neastās vienaldzīgos!


Lai izdodas skaists svētku galds un brīnumu pilni svētki!

29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page