top of page
Search
  • Writer's pictureMonta

Valentīndienas vakariņas mājās



Ne vienmēr Valentīndienas randiņš nozīmē, ka jādodas uz restorānu. Sarīko neaizmirstamu vakariņu piedzīvojumu mājās. Pagatvo ko gardu (vai pasūti) un saklāj īpašu svētku galdu.


 

Lai gan vakariņas restorānā ir laba ideja, tomēr pašu gatavots ēdiens un piemeklēti dekori, liks jūsu mīļotajam cilvēkam sajusties īpaši.


Nav nepieciešamas dekoratora iemaņas, lai radītu romantisku atmosfēru. Zemāk atradīsi dažus padomus no mūsu dekoratores Montas Skujiņas, lai Tavs galda klājums izdotos izcili un vakars iegūtu romantisku noskaņu!


Klasika

Protams, šobrīd moderni ir darīt kā nav pieņemts - izvēlēties neordināras krāsas un detaļas, bet Valentīndienā pārsteidz ar pilnīgu klasiku, kas vienmēr izskatīsies eleganti! Izvēlies sarkanas un rozā krāsas ziedus un aksesuārus, panākot ļoti romantisku un arī kaislīgu sajūtu!


Iededz liesmu

Lai gan skaisti klāts svētku galds jau liks sirsniņai kvēlot, neaizmirsti par svecēm svētku galdā. Un šoreiz - jo vairāk, jo labāk. Sveču gaisma vienmēr piešķirs intīmu noskaņu un padarīs pat škietami minimālu galda klājumu par ļoti īpašu.


Ziedi

Lai panāktu maksimālu efektu ar nelielu daudzumu ziediem iesaku tos kārtot vairākās mazās vāzītēs. Tev nav nepieciešama 101 roze, lai iegūtu efektu. Miksē dažādus ziedus izvēlētajās krāsās un neaizmirsti variēt ar dažādiem augstumiem!


Detaļas

Lai radītu mīļu un romantisku galda klājumu nav obligāti jāizmanto sirsniņas un sarkanas rozes. Liec galdā detaļas, kas svarīgas un mīļas tavai otrajai pusītei. Elementi ap ko veidot galda klājumu var būt jebkas - izmanto mīļākos augļus, gardumus vai jebko citu galda klājumā.


Atzīšanās mīlestībā

Padari vakariņu pieredzi mājās neaizmirstamu. Liec uz šķīvja vēstulīti vai kartiņu, kur ieraksti lietas un īpašības, ko mīli savā otrajā pusītē. Vai atstāj tukšu un abi uzrakstiet sev mīlestības vēstules. Lai gan tas sākumā var šķist banāli - tā būs īpaša un paliekoša atmiņa no šiem svētkiem!


Lai mīlsetība visapkārt!





40 views0 comments
bottom of page