top of page
Search
  • Writer's pictureMonta

Kur SUPot Rīgā un Pierīgā?

Vasaru vislabāk izbaudīt dodoties piedzīvojumos uz ūdens. Iznomā SUP dēli un dodies piedzīvot Latvijas skaistākās upes un ezerus, bet neaizmirsti arī par darba dienām, kuru noslēgumā vērts ķert saulrietus uz SUP dēļa!

Kur SUPot Rīgā un tās tuvumā? Šeit apkopojām dažas idejas aizraujošiem SUP piedzīvojumiem!

Pilsētas kanāls

Vai esi kādreiz domājis kā Rīga izskatās no kanāla puses? Vēro steidzīgo pilsētu, pavisam nesteidzīgi slīdot uz SUP dēļa. Dodies izbraucienā vakara pusē un sagaidi saulrietu Daugavā!

Juglas kanāls

Vai zināji, ka Juglas kanāla malu mēdz dēvēt par “Rīgas Šanhaju”? Apskati gan vecas, gan jaunas laivu piestātnes, kas mijas ar siltumnīcām un iekoptiem dārziņiem!

Ķīšezers

SUPo Ķīšezerā, kas mēdz būt gan gluds kā spogulis, gan arī bangoties jūrai līdzīgos vilnīšos. Baudi saulesstarus uz ezera, bet dienas noslēgumā atveldzējies kādā no Mežaparka kafejnīcām.

Babītes ezers

Šis ezers būs piemērots īstiem dabas mīļiem! Dabas skaistums un putnu mājvietas, ko vērot pavisam nemanāmi un rāmi SUPojot garām.

Jūra

Nedrīkstam aizmirst arī par mūsu bagātību - tuvumā esošo jūru! SUPošana jūrā būs piemērota jautrām izklaidēm vai tiem, kas mīl adrenalīnu!

Buļļupe

Iepazīsti Buļļupi un Piejūras dabas parku ar niedrājiem un akmens skultptūru parku, kas izvietots upes krastā! Bet, kad nonāksi līdz vietai, kur Buļļupe satiekas ar Lielupi ieraudzīsi mūsu pašu dabas brīnumu - Balto kāpu.



137 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page